Home / Administratie / Actualizare de PUG la Saschiz

Actualizare de PUG la Saschiz

Primăria comunei Saschiz, titulara planului care creează cadru pentru ”Plan Urbanistic General și Regulamentul Local de Urbanism, comuna Saschiz, Județul Mureș”, anunţă publicul interesat că în şedinţa Comitetului Special Constituit ce a avut loc la Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş în data de 13 februarie 2018, s-a decis că planul poate avea efecte semnificative asupra mediului și impact semnificativ asupra speciilor și habitatelor de interes comunitar, prin urmare este necesară efectuarea raportului de mediu și studiului de evaluare adecvată. Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare cu aviz de mediu.

“Documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, strada Podeni nr. 10, zilnic în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00”, se menţionează într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reghinean reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis luni, 26 octombrie, prin intermediul unui buletin …