Home / Cultură / Porți deschise la Departamentul de Muzică UAT

Porți deschise la Departamentul de Muzică UAT

Departamentul de Muzică din cadrul Universității de Artă din Târgu-Mureș organizează în perioada 26 februarie -1 martie evenimentul „Porți deschide la Departamentul de Muzică”.

Programul ediției din acest an a debutat luni, 26 februarie, ora 14:00, în Foaierul UAT cu un recital de canto susținut de elevi de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca și elevi clasei a XII-a din cadrul Liceului de Muzică Târgu- Mureș. Programul primei zile a mai cuprins prelegerea „Formele muzicale în evoluția lor istorică ” susținută de conf. univ. dr. Mirela Țârc (Sala „Tudor Jarda”) și workshopul „Scrierea computerizată a partiturilor muzicale” susținut de  lect. univ. dr. Traian Penciuc la Sala „Feneș”.

Programul manifestărilor continuă miercuri, 28 februarie, cu o prelegere pe teme de istoria muzicii susținută de lect.univ.dr. Ioana Baalbaki (ora 14:00, Sala „Tudor Jarda”) invitați fiind elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Colegiul Economic „Transilvania” . Începând cu ora 14:30, la Sala „Feneș”  lect. univ. dr. Traian Penciuc va susține workshopul cu tema „Scrierea computerizată a partiturilor muzicale”.

Ultima zi din cadrul manifestărilor Departamentul de Muzică UAT va avea loc joi, 1 martie, ora 14:00 la sala „Tudor Jarda cu lecția deschisă intitulată  „Mărțișoare muzicale”, coordonată de  asist. univ. drd. Ana Niculescu. Oaspeți vor fi elevii de la Școala Populară de Artă Târgu- Mureș și Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

,,Făt Frumos din Tărâmul de Azi” vine la Târgu Mureș

Reprezentanții Asociației Divizia Artelor prin Tehnologiile Emergente (DATE) au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul …