Home / Cultură / Porți deschise la Departamentul de Muzică UAT

Porți deschise la Departamentul de Muzică UAT

Departamentul de Muzică din cadrul Universității de Artă din Târgu-Mureș organizează în perioada 26 februarie -1 martie evenimentul „Porți deschide la Departamentul de Muzică”.

Programul ediției din acest an a debutat luni, 26 februarie, ora 14:00, în Foaierul UAT cu un recital de canto susținut de elevi de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca și elevi clasei a XII-a din cadrul Liceului de Muzică Târgu- Mureș. Programul primei zile a mai cuprins prelegerea „Formele muzicale în evoluția lor istorică ” susținută de conf. univ. dr. Mirela Țârc (Sala „Tudor Jarda”) și workshopul „Scrierea computerizată a partiturilor muzicale” susținut de  lect. univ. dr. Traian Penciuc la Sala „Feneș”.

Programul manifestărilor continuă miercuri, 28 februarie, cu o prelegere pe teme de istoria muzicii susținută de lect.univ.dr. Ioana Baalbaki (ora 14:00, Sala „Tudor Jarda”) invitați fiind elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Colegiul Economic „Transilvania” . Începând cu ora 14:30, la Sala „Feneș”  lect. univ. dr. Traian Penciuc va susține workshopul cu tema „Scrierea computerizată a partiturilor muzicale”.

Ultima zi din cadrul manifestărilor Departamentul de Muzică UAT va avea loc joi, 1 martie, ora 14:00 la sala „Tudor Jarda cu lecția deschisă intitulată  „Mărțișoare muzicale”, coordonată de  asist. univ. drd. Ana Niculescu. Oaspeți vor fi elevii de la Școala Populară de Artă Târgu- Mureș și Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: S-a stins din viață părintele Ghelasie Țepeș, fost ucenic al lui Arsenie Boca

Starețul Mănăstirii ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Sighișoara, părintele arhimandrit Ghelasie Țepeș, a încetat din …