Reprezentație unică: „Noapte pariziană” la Teatrul Ariel! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 296 Vizualizări

Reprezentație unică: „Noapte pariziană” la Teatrul Ariel!

Un spectacol de dans contemporan ce propune o reflecție asupra societății actuale cu problemele și preocupările sale respective, patru piese coregrafice scurte ce denotă importanța relațiilor umane, mixitate religioasă, geneză universală, haos mental și ordine lumească, întâlnirea dintre sine și EU în vederea reconstrucției psihologice în urma unui eșec, manipulare ca mijloc de comunicare interpersonală. „Noapte pariziană” va beneficia de prezența Elsey Passey, partenera de scenă a lui Daniel Pop, dar și de participarea performativă a actriței-cântărețe Carmen de la Fontaine.

În acest moment, spectacolul are succese și aplauze câștigate pe scena teatrului românesc, participând la evenimente și festivaluri organizate în România, cum ar fi Festivalul Internațional de Teatru „Povești” Alba Iulia, dar și pe scene precum cea a Teatrului Național Târgu-Mureș și a Teatrului Ariel, sau la Teatrul Clavel din Paris. Spectacolul are parte de săli pline și a obținut critici constructiv-pozitive și aprecieri din partea specialiștilor. Artistul Daniel Pop este mereu invitat în România pentru a-și prezenta munca de coregraf și dansator (actualmente dansator principal în spectacolul „Vivaldi și anotimpurile” în coregrafia lui Gigi Căciuleanu, producție a Teatrului Național Târgu-Mureș).

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 3 martie, ora 19:30, la Teatrul Ariel (Str. Poligrafiei nr. 4).

Evenimentul pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/329153150938453/

Pagina Facebook 4EVERFILMS PRODUCTIONS @4everfilmsproductions
https://www.facebook.com/4everfilmsproductions/

Biletele se pot cumpara direct din evenimentul de pe Facebook sau
https://www.iabilet.ro/bilete-noapte-pariziana-32875/ sau direct de la casieria Teatrului Ariel

Rezervările se pot face la numărul 0723 726 521

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : FLANCO Târgu-Mureș, Auchan
B-dul. 1 Decembrie 1918, nr. 291, FLANCO Târgu-Mureș, Kaufland str. Gheorghe Doja, Nr. 64-68 și de pe cele 13 automate self-serving ZebraPay

Despre organizatori

4EVERFILMS PRODUCTIONS – România – Franța – Argentina
https://www.4everfilmsproductions.com/

4EVERFILMS PRODUCTIONS este o companie cinemato-coregrafică, platformă de schimburi artistice, născută dintr-o legătură foarte strânsă între directoarea și producătoarea Oana Merdariu și coregraful-dansator Daniel Pop.
4everfilms este realizatorul acestui proiect din punct de vedere al producției, organizării și lansării pe piața artistică a spectacolului „Noapte pariziană”, printre alte proiecte.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE