Home / Eveniment / De 8 Martie, „Cartea junglei” se joacă în cadrul Campaniei Artiștii pentru Artiști

De 8 Martie, „Cartea junglei” se joacă în cadrul Campaniei Artiștii pentru Artiști

Distribuie

Ca în fiecare an, Teatrul Național Târgu-Mureș (prin cele două Companii ale sale) se alătură Campaniei Naționale Artiștii pentru Artiști, eveniment organizat de UNITER. În acest sens, actorii târgumureșeni vor susține reprezentațiile „Cartea junglei” din data de 8 Martie 2018, de la ora 17.00, la Sala Mare și „Fekete Péter” din data de 18 martie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare. Biletele vândute la aceste spectacole vor fi virate în contul campaniei.

Campania Națională Artiștii pentru Artiști este un eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală. Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

„Cartea junglei”, în regia Oanei Leahu, este un musical bazat pe cartea omonimă a lui Rudyard Kipling, cu un brevet realizat de László Dés, Péter Geszti, Pál Békés.

În afara reprezentației speciale din 8 Martie, iubitorii teatrului mai pot vedea spectacolul și miercuri 7 martie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Scenă din „Cartea junglei“ (Foto: Cristina Gânj)

 

Sunteți invitați în aventura extraordinară a lui Mowgli, un băiat crescut de lupii din junglă. Cu ajutorul prietenilor săi (ursul Baloo, pantera Bagheera, pitonul Kaa), Mowgli învață cum să trăiască în legea junglei. Treptat, el va descoperi nu numai legile animalelor, ci și pe cele ale oamenilor. O poveste despre viață, supraviețuire, prietenie și singurătate, un traseu curios de la copilărie la maturitate al unui băiat ajuns într-un loc în care lucrurile nu se întâmplă într-un mod obișnuit.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel. 0372 951 251)

De asemenea, Casieria din incinta Teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 9:00 şi 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel. 0365 806 865.

Spectatorii noștri au posibilitatea de a achiziționa biletele online pe platforma www.biletmaster.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.