Home / Invatamant / Poliţia aşteaptă din nou elevii din clasele 0-V la concursul de desene/felicitări „La mulţi ani, Poliţiei Române!”

Poliţia aşteaptă din nou elevii din clasele 0-V la concursul de desene/felicitări „La mulţi ani, Poliţiei Române!”

Distribuie

Pentru că siguranţa copiilor ocupă un loc important în preocupările poliţiştilor, în seria manifestărilor organizate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române – 25 Martie – se înscrie şi concursul de desene-felicitări organizat de Poliţia mureşeană, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, pentru a afla cum văd  copiii/ elevii această instituţie.

Elevii de clasele 0-V din judeţul Mureş sunt invitaţi să se înscrie în concurs cu desene/felicitări pe această temă, putându-se aborda modalitatea în care copiii percep Poliţia, rolul poliţistului, apropierea copiilor de această instituţie, ori cum ar trebui să fie lumea din jur pentru ca cei mici să se simtă în siguranţă, gânduri pentru Poliţie la ceas aniversar.

Lucrările pot fi trimise prin poştă, sau depuse personal la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, din Târgu-Mureş, str. Borsos Tamas nr. 16, în atenţia Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, până la data de 16 martie 2018.

Regulile sunt puţine, pentru a nu îngrădi gestul copiilor. Totuşi, fiecare lucrare trebuie să fie realizată de o singură persoană. Deasemenea, fiecare copil poate participa în concurs cu maxim două (2) lucrări – desene/felicitări.

Pe fiecare lucrare să apară vizibil: numele, prenumele elevului, şcoala, clasa,  numele şi nr. de telefon al învăţătorului sau părintelui, urmând ca în momentul afişării publice aceste date să fie protejate.

Pentru secţiunea desen, lucrarea trebuie să aibă dimensiune A3 (bloc mare de desen) şi poate fi realizată în acuarelă/tempera sau creion.

La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere câteva criterii: respectarea temei de concurs, claritatea mesajului şi originalitatea lucrării.

Analiza lucrărilor se va desfăşura pe cele 2 secţiuni – DESENE şi FELICITĂRI, având în vedere vârsta, respectiv pe categorii: cls.0-I, II-III, IV-V.

Premierea câştigătorilor va avea loc în jurul datei de 25 martie (câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic despre detaliile organizatorice), aceştia urmând să primească produse de papetărie/rechizite, puzzle-uri, precum şi o vizită la Poliţie.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.