Home / Business / Verificări privind situația autorizațiilor și avizelor de funcționare ale agenţilor economici din Târgu-Mureş

Verificări privind situația autorizațiilor și avizelor de funcționare ale agenţilor economici din Târgu-Mureş

În baza documentelor transmise de la nivelul Primăriei Tîrgu Mureș, privind situația autorizațiilor și avizelor de funcționare eliberate de compartimentele de specialitate, agenților economici ce-și desfășoară activitatea pe raza municipiului, Biroul Control Comercial din cadrul Direcției Poliția Locală va efectua verificări tematice în perioada următoare, cu prilejul cărora vor solicita toate actele ce fac obiectul acestor controale.

Menționăm că, potrivit datelor actualizate existente, un număr însemnat de agenți comerciali au anulate avizele și autorizațiile de funcționare din cauza faptului că nu și-au achitat taxa de viză anuală până la data de 31 decembrie 2017, neîndeplinind astfel condițiile legale pentru a putea funcționa.

Vă înștiințăm că lipsa avizului de funcționare sau a autorizației de alimentație publică se sancționează  în conformitate cu prevederile legislației specifice în vigoare.

(Comunicat de presă, Poliţia Locală Târgu-Mureş)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Boxer de la CSM Târgu Mureș, bronz la Naționale

În cadrul Campionatul Național de Box Masculin care s-a desfășurat la Târgu Mureș în perioada …