Home / Slider / Angajări la Lidl, Mc’Donalds, E-ON, Decathlon, Pepco, Hirschmann şi Profi!

Angajări la Lidl, Mc’Donalds, E-ON, Decathlon, Pepco, Hirschmann şi Profi!

Distribuie

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, rata șomajului pe luna ianuarie 2018 a fost de 2,44%. Această cifră tinde să crească în mediul rural (spre exemplu în Bălăușeri cifra crește la 15,74%) și să scadă în zona urbană.

Oferta de locuri de muncă este variată conform analizei site-urilor de specialitate și se adresează atât muncitorilor cu experiență, cât și celor necalificați.

Joburi pentru toate pregătirile

Pentru muncitorii necalificați, site-ul www.ejobs.ro afișează 67 locuri de muncă de la companii cunoscute, cum ar fi Lidl, Mc’Donalds, Tacco, Decathlon, Pepco, Humana, Profi care împreună cu companii mai mici caută șoferi, curieri, vânzători, personal hotelier, ospătari, grădinar, agenți turism, consilier vânzări muncitori necalificați în industria lemnului, la reparații drumuri, cărăuș mobilă, agent vânzări (pentru RDS/RCS) și chiar programator PHP/SQL/JS (compania Adams Vision).

Joburile entry-level, pentru cei cu până în doi ani experiență sunt în număr de peste 230. Și aici îi întâlnim pe marii retaileri ca Lidl, PPT, Penny, care caută vânzători, Decathlon (manager de departament și asistent vânzări), Surtec (consilier vânzări, fitofarmacist), La Fantana (tehnician service), BRD (administrator operațiuni curente), EGGER România (electrician și şef tură electricieni) și Leroy Merlin (consilier servicii clienți). Firma de resurse umane Adecco caută mecanic întreținere utilaje industriale, electromecanic întreținere echipamente producție, suport tehnician, inginer rețea, operator distribuție gaze naturale, proiectant, Hirschmann – inginer de proces, farmaciile SensiBlu farmacist și asistent farmacie, iar FarmaVet caută un farmacist veterinar. Totodată, avem și firme de soft ca Stefanini (support engineer pe franceză și germană) și CRIsoft (programator junior). Observând piața, se caută foarte mulți agenți și consultanți de vânzări.

Se caută mulți oameni pe vânzări

Pentru persoanele cu o experiență medie de doi-cinci ani, ofertele sunt mai puține, în jur de 200, însă cu pachete salariale mai atractive.

PharmaPharm caută stivuitorist, iar E-ON specialist operare și mentenanță, manager proiect senior implementare soluții, analist date senior, şef serviciu suport vânzări, manager produs digitalizare și specialist proiectare soluții energetice. Sunt multe oferte din nou pentru agenți de vânzări, economiști, tehnicieni, ingineri și chiar inspectori.

La peste cinci ani experiență deja găsim aproximativ 100 de posturi printre care manager de magazin la Motivi, machine learning engineer sau frontend developer la Lateral, dar și multe joburi în afară.

Pozițiile manageriale implică bineînțeles o experiență vastă și pregătire în domeniu, însă mai multe companii printre care E-ON, Rompetrol și Vodafone caută astfel de oameni.

Pe lângă posturile afișate în mod obișnuit, companiile au joburi care se eliberează și ocupă în mod frecvent, prin urmare vă puteți trimite CV-ul la firma preferată pentru a stabili o legătură în vederea eliberării unui viitor loc de muncă.

Elena POLEARUȘ


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.