Home / Invatamant / Conferinţă despre protecţia datelor cu caracter personal în domeniul medical

Conferinţă despre protecţia datelor cu caracter personal în domeniul medical

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș și Universitatea „Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale, Asociația Română de Drept și Afaceri Europene, Centrul pentru Protecția Datelor din cadrul UPM Târgu-Mureș, Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Spitalul Clinic Județean Mureș, Colegiul Județean al Medicilor Mureș, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Mureș, organizează, în data de 22 martie 2018, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în Amfiteatrul Facultății de Farmacie din cadrul UMF Târgu-Mureș, Conferința Internațională „Protecția datelor cu caracter personal în domeniul medical”, o temă de mare interes pentru specialiștii din Sănătate.

“Partenerul instituțional al manifestării este Autoritatea Națională de Management a Calității în Sănătate. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: office.cpd@upm.ro”, se menţionează pe blogul UMF Târgu-Mureş, blog.umftgm.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU ”Magna Cum Laude”. Roxana Munteanu, motivată să performeze în kinetoterapie

Cotidianul Zi de Zi vă propune o serie de prezentare a șefilor de promoție din …