Home / Invatamant / Conferinţă despre protecţia datelor cu caracter personal în domeniul medical

Conferinţă despre protecţia datelor cu caracter personal în domeniul medical

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș și Universitatea „Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale, Asociația Română de Drept și Afaceri Europene, Centrul pentru Protecția Datelor din cadrul UPM Târgu-Mureș, Societatea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, Spitalul Clinic Județean Mureș, Colegiul Județean al Medicilor Mureș, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Mureș, organizează, în data de 22 martie 2018, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în Amfiteatrul Facultății de Farmacie din cadrul UMF Târgu-Mureș, Conferința Internațională „Protecția datelor cu caracter personal în domeniul medical”, o temă de mare interes pentru specialiștii din Sănătate.

“Partenerul instituțional al manifestării este Autoritatea Națională de Management a Calității în Sănătate. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: office.cpd@upm.ro”, se menţionează pe blogul UMF Târgu-Mureş, blog.umftgm.ro.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adrian Torpan: „Suntem din nou la o „cotitură” a istoriei, creată artificial, dar din păcate reală”

Stabilt de patru ani în Suedia, la Värnamo, Jönköping,  Adrian  Torpan din Reghin, nu e …