CS Olimpic se apropie de prima jumătate Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

CS Olimpic se apropie de prima jumătate

Echipa de handbal feminin CS Olimpic Târgu-Mureș a obținut în etapa a XIX-a a Diviziei A a șaptea victorie a ediției de debut. Echipa de junioare 100 % mureșence pregătită de Mihaela și Claudiu Evi a învins fără să străluceasă în această etapă, 28-22 (13-10) pe teren propriu cu ACS Odorheiu Secuiesc. Jocul în fața ultimei clasate, care a suferit înfrângeri pe linie se anunța unul mai ușor față de întâlnirile precedente și a fost tratat ca atare. Astfel, la un moment dat mureșencele s-au trezit conduse cu 6-9 și a fost nevoie de intervenția antrenorilor pentru a reveni cu „picioarele pe pământ”. Până la pauză lucrurile au intrat pe făgașul normal și mureșencele au intrat la vestiare cu avantaj de „doar” 3 goluri. Fără a forța, acesta a fost dublat în partea secundă și galben-albastrele au încheiat la pas partida, dar sub nivelul jocului din tur, când în deplasare s-au impus la 9 goluri diferență, cu un avantaj de 20-9 la pauză.

CS Olimpic totalizează 22 puncte și ocupă tot locul 7, la 3 de cele două echipe din Argeș, FC Universitatea Pitești și Dacia Mioveni. Pe aceasta din urmă o vor întâlni la sfârșitul acestei săptămâni pe teren propriu, dar până atunci mureșencele mai au de susținut partida din etapa intermediară de miercuri, 7 martie, la Arad, cu Crșul Chișineu Criș, formație clasată pe locul 11, cu 13 puncte, pe care au învins-o în tur cu 35-29. CS Olimpic are astfel șansa de a „lega” chiar patru victorii înaintea confruntării cu fruntașele seriei B.

Marcatoarele CS Olimpic în jocul cu ACS Odorheiu Secuiesc: Maria Ola 8 goluri, Monica Bărăbaș 6, Andreea Târșoagă 5, Carina Ghemeș 3, Flavia Munteanu 3, Ana Dima 2, Ioana Bardoși 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE