Share
Home / Galerii Foto / Regal de dans la Tîrgu Mureș, în aproape 100 de fotografii (ziua I) :)

Regal de dans la Tîrgu Mureș, în aproape 100 de fotografii (ziua I) :)

Câteodată am avut senzația că dansatorii plutesc deasupra ringului de dans, amenajat pe parchetul Sălii Sporturilor din Tîrgu Mureș, orașul care a găzduit cea mai recentă ediție a Campionatului Național de Dans Sportiv.

Câteodată am avut impresia că îți ating sufletul prin mișcările și, mai ales, expresia corpului și a feței. De la agonie la extaz, după cum ne amintim de un roman care surprindea pasiunea creației și munca, munca asiduă a sculptorului Michelangelo Buonarotti.

Câteodată am avut sentimentul că una din figurile de dans e imposibil de executat atât de complicată ne părea.Toate acestea, poate, pentru că dansul este o operă de artă sportivă. E artă și sport, cum ne spunea acum câțiva ani Rareș Cojoc, cel care avea să câștige alături de perechea sa, Andreea Matei, al 16-lea titlu de campion național. Chiar acasă, în fața propriilor suporteri.

Zi de Zi vă prezintă ceea ce a surprins aparatul de fotografiat în prima zi de concurs și le adresează felicitări tuturor concurenților, suntem conștienți de câtă muncă e nevoie pentru a ajunge la performanță, de câte răni și de câtă renunțare la ceea ce cotidianul îți oferă.

Felicitări antrenorilor, familiilor, sponsorilor și organizatorilor!

Ligia VORO

Foto: Ligia VORO & Mihai VEREȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Călin Buzgău, sărbătoritul zilei

Zi specială sâmbătă, 28 martie, pentru Călin Buzgău, coordonatorul Partidului Pro România Mureș, care împlinește …

Share
Share