Home / Administratie / Concurs de recrutare la Consiliul Judeţean Mureş

Concurs de recrutare la Consiliul Judeţean Mureş

Consiliul Judeţean Mureş organizează în data de 28 martie 2018, concurs de recrutare, pentru ocuparea unui post contractual de referent, treapta IA, vacant la Serviciul Deservire-Aprovizionare, Direcţia Economică, din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş.

Pentru a participa la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea postului mai sus menţionat, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii specifice:

– să fie absolvenţi de studii medii cu diplomă de bacalaureat;

– să deţină permis de conducere categoria B;

– vechime în muncă de minimum 7 ani.

Concursul constă în probă scrisă şi interviu.

Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, Târgu-Mureş, judeţul Mureş, astfel:

Proba scrisă se va desfăşura în data de: 28 martie 2018, ora 1000;

Interviul se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Data şi ora susţinerii interviului se va afişa odată cu rezultatele la proba scrisă.

Data până la care se pot depune dosarele de concurs: 10 zile lucrătoare de la data publicării în Monitorul Oficial al României, partea a III-a.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de art.3 din Hotărârea Guvernului nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice şi conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediu şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la secretarul comisiei de concurs, doamna Kutasi Melinda – consilier la Serviciul Resurse Umane, telefon 0372651234, email kutasi.melinda@cjmures.ro.

 

Preşedinte,                                                                                    Secretar,

Péter Ferenc                                                                                  Paul Cosma

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Misiuni importante desfășurate de jandarmii mureșeni

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au executat în …