FOTO: Femeia, omagiată la Sărmaşu Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

FOTO: Femeia, omagiată la Sărmaşu

Publicul sărmășan, format mai mult din femei și fete, surorile, mamele și prietenele noastre, femeile speciale din viața noastră împreună cu familiile lor, a fost invitat să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii, la Casa orășenească de Cultură, acolo unde duminică, 4 martie, a avut loc un spectacol folcloric, cadoul muzical dedicat acestei zile: „Cânt din suflet pentru mama!”.

Spectacolul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local al orașului Sărmașu, iar intrarea a fost  liberă.

În deschiderea evenimentului, ing. Ioan Mocean, primarul orașului Sărmașu, a amintit că spectacolul a fost gândit ca unul dedicat primăverii, feminității, frumuseții și dragostei, cu voie bună, dar și cu speranța într-un an mai bun, tuturor celor prezenți, tuturor mamelor din orașul Sărmașu urându-le să aibă parte de sănătate, realizări deosebite, armonie și bunăstare în familie, fericire alături de cei dragi.

Manifestarea a adus pe scenă îndrăgiți interpreți de muzică populară, soliști cunoscuți, Mihaela și Ciprian Istrate, Marian Suciu, dar și debutanți, surorile Andrea și Denisa Pîrje, Andrea Bobiș, care au încântat publicul cu melodiile lor.

Alături de acești artiști, coralele Amadeus și Belcanto, ale Liceului Teoretic „Samuil Micu”, sub îndrumarea profesorului preot Daniel Camară, au avut moment de înaltă ținută, cu piesele „E așa senină slava”, „La mulți ani, mămico!” interpretate de corala Amadeus, respectiv „Rugăciune”, „Mociriță”, „Pui de lei” interpretate de corala Belcanto, care au continuat  în spectacol sub egida Anului Centenar. O impresie deosebită au făcut „micii soliști”, Camară Antonie și Linca Maria, membrii ai coralei Amadeus, prin acuratețea glasului lor în interpretarea pieselor „Mamă- Cine mi-a dat viată”, respectiv „Mama”. Eleva Daria Birou a recitat poezia „Toate mamele” de Augustin Baciu.

Îndrăgitul ansamblu popular ”Doina Sărmașului” a adus pe scenă cele mai  frumoase dansuri populare din Sărmașu, o suită de Jocuri populare de pe Câmpie încheind spectacolul, în care au excelat talentații dansatori, sub îndrumarea instructorului, Florin Suotean, cu o suită de Jocuri Codrenești. Tuturora le mulțumim pentru reușita acestui eveniment!

Maria POP

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE