Poliţiştii locali din Târgu-Mureş, dotaţi cu sisteme de înregistrare video portabile! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 289 Vizualizări

Poliţiştii locali din Târgu-Mureş, dotaţi cu sisteme de înregistrare video portabile!

Recent, Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș a fost înzestrată cu 15 sisteme de înregistrare video portabile, folosite atât pentru echiparea personalului din stradă, cât și a autoturismelor deservite de Biroul Siguranță Rutieră și Biroul Intervenție.

Potrivit conducerii instituţiei, scopul respectivelor dotări îl constituie, în principal, stabilirea, cu exactitate, a stării de fapt din teren în momentul intervențiilor, concomitent cu prevenirea unor atitudini contrare normelor legale și sociale din partea cetățenilor, dar și asigurarea transparenței în activitatea de zi cu zi a polițiștilor locali.
„Aparatul portabil de înregistrare video și audio oferă posibilitatea înregistrării continue, inclusiv pe timp de noapte, în infraroșu.
Potrivit specialiștilor, sistemele de înregistrare video portabile și-au dovedit din plin eficiența, în sensul că utilizarea lor îmbunătățește atât modul de acțiune al polițiștilor în teren, cât și felul în care aceștia relaționează cu populația, dar în același timp au un rol substanțial în descurajarea posibilelor atitudini impulsive la nivelul contravenienților. Achiziționarea, de către Primăria Municipiului Târgu-Mureș, a celor 15 sisteme de înregistrare video portabile constituie o nouă etapă a strategiei executivului și legislativului în ceea ce privește dotarea Direcției Poliția Locală cu tehnică modernă, la standarde europene”, se transmite într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE