Home / Invatamant / „Alege! Este dreptul tău”, la o nouă ediţie

„Alege! Este dreptul tău”, la o nouă ediţie

Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, prof. Ioan Macarie, a anunţat, pe pagina web a instituţiei, www.edums.ro, condiţiile de participare la Concursul naţional pe teme de protecţia consumatorilor „Alege! Este dreptul tău” – ediţia 2018.

În acest an, tema concursului este „Crearea unei pieţe digitale echitabile şi sigure”, eseul va avea ca temă „Costuri ascunse ale comerţului on-line”, iar tema desenului va fi „Mesaje ascunse în publicitatea on-line la produse nealimentare”.

Termenul limită pentru trimiterea desenelor/creaţiilor artistice la Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş este 30 martie 2018 (etapa pe şcoală), etapa judeţeană se va desfăşura sâmbătă, 17 martie 2018, iar etapa naţională va avea loc în perioada 17-27 iunie 2018. „Unităţile şcolare care doresc să organizeze etapa pe şcoală a concursului „Alege! Este dreptul tău” sunt rugate să înştiinţeze inspectorul pentru educaţie permanentă, prin e-mail, la adresa educatiems@gmail.com”, a precizat prof. Ioan Macarie.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 profesori mureșeni contribuie la adaptarea resurselor Digitaliada în limba maghiară

Reprezentanții Fundației Orange au transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul …