Curs despre Holocaust şi drepturile omului Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Curs despre Holocaust şi drepturile omului

Inspectorii şcolari şi profesorii din învăţământul gimnazial sau liceal cu specialitatea istorie/ştiinţe sociale din judeţul Mureş care vorbesc fluent limba engleză sunt invitaţi să se înscrie la un curs despre Holocaust şi drepturile omului, organizat pe durata unei săptămâni, pe perioada vacanţei de vară (sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august), de către Departamentul de Stat al SUA, în colaborare cu Association of Holocaust Organization (AHO) din New York şi cu US Holocaust Memorial Museum (USHMM) din Washington DC.

Selecţie de candidaturi pentru două locuri

Potrivit unui comunicat făcut public pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, www.edums.ro, pentru profesorii din sistemul de învăţământ preuniversitar din România, sunt alocate două locuri, pentru care Ambasada SUA din România organizează selecţie de candidaturi.

„Toate costurile privind participarea celor două persoane selectate la programul menţionat vor fi acoperite de Ambasada SUA la Bucureşti şi de instituţiile americane care organizează programul profesional”, se menţionează în comunicat.

Pentru a intra în competiţie, candidaţii trebuie să depună, la adresa de e-mail vlaicuc@state.gov – persoană de contact Cornelia Vlaicu,

următoarele documente, redactate în limba engleză: CV cât mai detaliat, scrisoare de intenţie – nu mai mult de o pagină şi un formular de candidatură completat.

Termenul limită pentru transmiterea candidaturilor este 13 martie 2018, ora 15.00. Fiecărui candidat i se va confirma primirea mesajului, iar în absenţa confirmării, candidatul este rugat să telefoneze la numărul 0722-351.275, pentru a se asigura că documentele sale au fost primite.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE