Home / Administratie / Anunţ important pentru contribuabilii din Târgu-Mureş

Anunţ important pentru contribuabilii din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice că pentru anul 2018 primul termen scadent pentru plata impozitelor pe clădiri, teren și mijloace de transport este 31 martie 2018.

“Contribuabilii care achită integral, pe tot anul, până la 31martie 2018, impozitele pe clădiri, teren și mijloace de transport, beneficiază de bonificaţia de 10%. Impozitele şi taxele locale se pot achita în numerar și cu cardul la ghişeele din cadrul Primăriei Târgu-Mureş, iar în cazul persoanelor fizice si la biroul de colectare din cartierul Tudor şi totodată prin metoda de plată electronică “ghiseul.ro”, se menţionează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

Potrivit sursei citate, persoanele juridice au posibilitatea consultării obligațiilor de platăînregistrate în evidența fiscală precum și a plății electronice prin intermediul cardului bancar, prin accesarea de pe site-ul noastre www.tirgumures.ro a aplicaţiei Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces.

“Reamintim, de asemenea, faptul că rapoartele de evaluare a clădirilor se depun pană la data de 31 martie 2018. Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzătoare obligațiilor de plată, se regăsesc pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro”, se mai precizează în comunicat.

(Redacţia)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

13 localități mureșene, rată de incidență peste 6 la mie!

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș au publicat, pe pagina web a instituției, www.aspms.ro, ratele …