Home / Sport / Câte un gol și un singur punct pentru mureșeni în Liga 3

Câte un gol și un singur punct pentru mureșeni în Liga 3

Distribuie

În prima etapă din acest an în Liga III de fotbal, a doua din retur (prima a fost amânată din cauza vremii), cele două echipe mureșene din seria V au înscris câte un gol, dar numai CS Iernut a obținut un punct. Aflată pe locul 12 (din 15), cu 11 puncte, CS Iernut a egalat pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, din penalty, în minutul 79, prin Chețan, după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 56. A doua echipă mureșeană, Avântul Reghin, situată cu trei louri mai sus, cu 22 puncte, a fost învinsă cu 2-1 în deplasarea de la FC Avrig. Cele trei goluri au fost înscrise în interval de mai puțin de cinci minute, în minutele 14, 16 și 18. Toate au fost reușite de către gazde, dar ultimul în poarta proprie. Cele două mureșene se vor întâlni în etapa viitoare, pe terenul din Reghin.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.