Ziua Mamei, sărbătorită de elevii din Goreni Invatamant
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 734 Vizualizări

Ziua Mamei, sărbătorită de elevii din Goreni

Elevii Școlii Primare din localitatea Goreni, comuna Batoș, au oferit miercuri, 7 martie, la Căminul Cultural din Goreni, un frumos cadou mamelor cu ocazia serbării dedicate Zilei de 8 Martie.

Program artistic special

Alături de profesoarele Olivia Andone și Voicuța Moldovan, elevii din Goreni au adus o bucurie mamelor, care au gustat din plin de talentul artistic al celor mici.

„Am organizat această serbare de 8 Martie, una din cele mai de suflet sărbători pentru mămici. Fiecare mamă așteaptă cu nerăbdare, cu lacrimi în ochi să-și vadă puiul spunând o poezie sau interpretând un cântec închinat mamei. Pregătirea unui asemenea eveniment înseamnă foarte multă muncă, atât pentru cadrele didactice cât și pentru copii. Avem niște copii talentați și ar fi păcat să nu le exploatăm talentul pe care îl au. Activitatea din cadrul acestei serbări s-a desfășurat pe mai multe etape. Am avut expuse portrete ale mamelor făcute de către cei mici, iar fiecare mamă, la final, a trebuit să-și recunoască portretul, în spatele acestuia fiind o descriere făcută de propriul copil. Apoi am avut pe scenă cadouri pentru mame, confecționate de către copii din clasele pregătitoare, clasa a I-a, a II-a, a III-a și a IV-a, clase simultane, completate de serbarea noastră care a fost compusă din trei părți, o scenetă, câteva poezii și cântece iar la final, toți copii au interpretat un cântec dedicat mamei”, a precizat Olivia Andone, profesoară de învățământ primar la Școala Primară Goreni.

„Rezultatele muncii noastre se pot vedea cu ochiul liber”

Printre cei care au fost părtași la bucuria oferită mamelor de elevii din Goreni s-a numărat și primarul comunei Batoș, Dumitru Dinu Cotoi, care a subliniat interesul acordat instituțiilor de învățământ din comună, respectiv a condițiilor în care elevii își desfășoară actul educațional.

„Emoțiile au fost la fel pentru toți cei care au asistat la această frumoasă serbare, nu doar la copii și la mamele acestora. Mă bucur că aici la Goreni a avut loc acest program dedicat Zilei de 8 Martie. Particip cu drag la fiecare eveniment care are loc în localitățile aparținătoare comunei, la Dedrad, Goreni, Uila și Batoș. Cu atât mai mare este bucuria cu cât rezultatele muncii noastre, a administrației locale se văd cu ochiul liber în ce privește condițiile oferite de școlile din comună elevilor, ceea ce ne bucură, atât pe noi, cei din cadrul conducerii Primăriei cât și pe cei care beneficiază de aceste condiții oferite de școlile din comună”, a menționat Dumitru Dinu Cotoi, primarul comunei Batoș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE