Home / Sport / Barabási Rozália, „fata” veșnic tânără

Barabási Rozália, „fata” veșnic tânără

Distribuie

La sfârșitul săptămânii a avut loc cea de-a treia întâlnire a atleților Masters și a categoriei veteranilor din cadrul Balcanadei de atletism în sală. La întrecerile din capitala Serbiei au participat 9 țări: Grecia, Serbia, Slovenia, România, Turcia, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Bosnia-Hertzegovina, clasate în această ordine în clasamentul pe medalii. România a participat la întreceri cu aproape 30 sportivi și a ocupat în clasamentul general pe medalii pe locul 4, cu un bilanț de

23 medalii de aur, 19 de argint și 12 de bronz. Dintre atleții târgumureșeni a participat doar Barabási Rozália, la categoria de vârstă peste 40 de ani. Ea s-a întors acasă cu trei medalii, două titluri de vicecampioană, la 60 metri plat și 60 metri garduri, ocupând a treia treaptă a podiumului în proba de 200 metri plat și medalia de bronz. „A fost un concurs reușit, ca fiecare reunire atletică a veteranilor dealtfel. S-au întâlnit și reîntâlnit mulți prieteni balcanici, care doar în asemenea ocazii se pot revedea. Ne bucurăm de fiecare dată atunci când ne revedem, ne bucurăm pentru reușitele fiecăruia, dar în primul rând pentru faptul că practicăm sportul, deci suntem sănătoși. De la asemenea evenimente, toți competitorii se întorc acasă ca niște învingători, mulțumiți, cu speranța la o nouă revedere”, au fost cuvintele pline de emoții ale atletei mureșene.


De asemenea, verificati

Concurs de atletism la Liceul ”Bolyai Farkas”

Distribuie Baza sportivă a Liceului Teoretic ”Bolyai Farkas” din Târgu Mureș va găzdui miercuri, 24 …

1 comentariu

  1. Felicitari Rozalia , intradevar un om deosebit , pe care am onoarea sa o cunosc

    Sorin Moldovan -CS Torpi MS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.