JCI Târgu-Mureș își mărește echipa! Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

JCI Târgu-Mureș își mărește echipa!

Asociația JCI Târgu Mureș invită tinerii târgumureșeni care doresc să se implice în proiecte de voluntariat la un eveniment de prezentare a organizației în data de 27 martie 2018, ora 18:00, la Restaurantul Citadel (str. Poștei, nr. 1).

Participanții vor avea ocazia să cunoască membri JCI Târgu Mureș, să descopere proiectele noastre și să identifice în care dintre ele se regăsesc. De asemenea, vom avea ocazia și noi să îți cunoaștem ideile și proiectele tale pentru comunitate.

JCI Târgu Mureș caută persoane ambițioase, talentate, cu dorința de implicare și schimbare!

JCI este cea mai mare rețea globală de tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, activi, voluntari, care dezvoltă proiecte pentru comunitatea locală și se dezvoltă pe ei înșiși prin diverse training-uri, insuflând spiritul de dezvoltare personală și leadership.

JCI Târgu Mureș a fost declarată în 2017 „Most Outstanding New Local Organization în the World” – cea mai de seamă nouă organizație locală de tineret din lume, distincție primită în cadrul JCI World Congress, Amsterdam.

JCI Târgu Mureș are ca principal scop crearea unui cadru propice în care profesioniști și antreprenori, din diverse domenii de activitate, să-și consolideze experiența, să se dezvolte, să-și extindă rețeaua de contacte profesionale și să se simta bine într-un cadru prietenos și non-formal.

Echipa JCI își dorește să acționeze ca un motor de schimbare cu entuziasmul și forța unei rețele internaționale, oferind oportunități de dezvoltare personală, educație antreprenorială, inițiativa ecologică și susținere socială.

Mai multe informații despre proiectele JCI Târgu-Mureș se găsesc pe site-ul jcimures.ro și pe pagina de Facebook.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE