Locuri de muncă în Malta. Se caută 150 de şoferi de autobuz! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 927 Vizualizări

Locuri de muncă în Malta. Se caută 150 de şoferi de autobuz!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 150 de locuri de muncă vacante în Malta ca şofer de autobuz, contractele fiind pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de şase luni.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureş, angajatorul este  Malta Public Transport din localitatea Qormi, iar oferta se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 21 de ani, au bune cunoştinţe de limbă engleză, deţin permis de conducere categoria D valabil şi atestat.

„Se mai solicită de la aplicanţi adeverinţă medicală  şi cazier judiciar fără antecedente penale. Salariul oferit este între 4,99 – 6,50 euro/oră. Programul de lucru este 40, 48 sau 56 de ore/săptămână, în funcţie de ce preferă angajatul”, a precizat directorul executiv al AJOFM Mureş.

Persoanele care doresc să aplice şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să întocmească un CV model Europass, cu fotografie, în limba engleză. CV-ul însoţit de copii scanate după permis şi atestat trebuie comunicat prin e-mail la adresa eures.recruitment.jobsplus@gov.mt şi la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro. cu menţiunea că se aplică pentru pozitia „Bus Driver”, număr de referinţă 327239.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro, iar pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este 30 aprilie 2018.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE