Home / Agricultura / Dr. ing. Gheorghe Boţoman, sărbătoritul zilei

Dr. ing. Gheorghe Boţoman, sărbătoritul zilei

Redacţia cotidianului Zi de Zi şi a suplimentului Agro TB, publicaţie conexă a revistei economice Transilvania Business, se alătură prietenilor care îl felicită pe dr. ing. Gheorghe Boţoman, consilier tehnic al companiei mureşene Dafcochim, care miercuri, 14 martie, adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieţii.

Foarte bun cunoscător al realităţilor specifice agriculturii, posesor al unor cunoştinţe vaste în domeniu, pe care le împărtăşeşte cu drag fermierilor ori de câte ori are ocazia, dr. ing. Gheorghe Boţoman este o personalitate marcantă, de nivel academic, în domenii precum protecţia plantelor şi cultivarea cartofului în România. Mereu elegant, dr. ing. Gheorghe Boţoman iubeşte satul românesc la fel de mult cum iubeşte poezia, dovadă în acest sens fiind mini-recitalurile lirice susţinute în cadrul simpozioanelor Dafcochim dedicate fermierilor ardeleni, răsplătite de fiecare dată cu aplauze de apreciere.

În concluzie, îi transmitem distinsului domn Gheorghe Boţoman cele mai sincere gânduri de sănătate, multă putere de muncă, împliniri pe plan familial şi profesional, alături de tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilier personal de etnie romă pentru Soós Zoltán

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a postat joi, 7 aprilie, pe pagina sa de …