Home / Business / Comunicat de presă începere proiect „DEZVOLTAREA EUROPTICA”

Comunicat de presă începere proiect „DEZVOLTAREA EUROPTICA”

(15 martie 2018)

Comunicat de presă începere proiect

”DEZVOLTAREA EUROPTICA”

Titlul proiectului: DEZVOLTAREA EUROPTICA

Numele beneficiarului: S.C. EUROPTICA S.R.L.

Numele  programului: Programul Operațional Regional 2014-2020

Numele Autorității de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Numele Organismului Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru

Valoarea totală a proiectului: 623.629,59 lei

Finanțarea nerambursabilă: 399.917,26

Data începerii și data finalizării proiectului: 01.06.2016, respectiv 31.03.2019

Codul MySMIS: 103553

Obiectivul proiectului: Consolidarea poziției pe piață a microintreprinderii S.C. EUROPTICA S.R.L. prin dezvoltarea durabilă și competititvă a activității de producție de ochelari de vedere.

S.C. EUROPTICA S.R.L. cu sediul în municipiul Târgu Mureș, str. Progresului, nr. 15, ap.9, județ Mureș, România, anunţă demararea implementării proiectului „DEZVOLTAREA EUROPTICA”, care are ca obiectiv consolidarea pozitiei pe piață a S.C.EUROPTICA S.R.L., prin dezvoltarea durabilă și competititvă a activității de producție de ochelari de vedere, precum și creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării proiectului, care cuprinde, în principal, achiziţii de echipamente specifice.

Proiectul se va implementa în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1. „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Date de contact beneficiar:

Mun. Tg. Mureș, str. Progresului nr. 15, ap 9, jud. Mureș, tel. 0741.257.076, e-mail: dacia.hincu@yahoo.com

S.C. EUROPTICA S.R.L.

Regurile de preluare a articolelor

Doliu în colectivul Azomureş

Unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti care şi-au desfăşurat activitatea pe platforma Azomureş din Târgu-Mureş, …