„Centenarul Unirii Basarabiei cu România. Periplu istoriografic, valenţe actuale, dimensiuni viitoare”, conferinţă la Universitatea „Dimitrie Cantemir” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 530 Vizualizări

„Centenarul Unirii Basarabiei cu România. Periplu istoriografic, valenţe actuale, dimensiuni viitoare”, conferinţă la Universitatea „Dimitrie Cantemir”

Universitatea ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș în calitate de instituție de învățământ superior cu vocație instructiv-educativă de înaltă ținută academică, dorește să marcheze evenimentul aniversării  Centenarului Unirii Basarabiei cu România, prin acordarea unei atenţii deosebite acestui moment istoric capital.

Universitatea își propune ca în cadrul manifestărilor consacrate acestui eveniment omagial  prilejuit de celebrarea a 100 ani de la unirea Basarabiei cu România să fie valorificat la adevărata sa dimensiune, fiind susținut de organizarea unui demers de certă și evidentă valoare științifică.

„Intenționăm ca acest demers să se desfăşoare într-un cadru de dezbateri oneste și profesioniste, în care să conturăm o viziune de ansamblu asupra acestui eveniment din perspectiva coordonatelor istorice, a impactului actual și a consecințelor viitoare abordate într-o  manieră polivalentă. În acest sens lansăm un apel tuturor persoanelor interesate de problematica vizată, să participe la Conferinţa noastră, care se va desfășura în data de 19 martie 2018 în Campusul Universității “Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş. În speranța că v-am suscitat  interesul pentru tematică vizată, vă așteptăm să participați într-un număr cât mai mare în cadrul unei conferințe incitante și cu ecouri de actualitate”, a transmis conf. univ. dr. ing. Alexandru Bogdan Murgu, preşedintele Comitetului de Organizare a Conferinței.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE