FOTO: Farmers’ Market, târgul producătorilor locali Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 434 Vizualizări

FOTO: Farmers’ Market, târgul producătorilor locali

Astăzi, 16 martie, între orele 8:00 și 19:00, în curtea Atelierului de Prezentare și Muzeului Petry are loc o nouă ediție a târgului Farmers’ Market. Este una specială, atât pentru că a venit primăvara, cât și pentru că se apropie sărbătorile Paștelui.

Prin acest eveniment, organizatorii își propun să încurajeze lumea să consume produse locale, sănătoase, și bineînțeles astfel să întărească economia locală.

Sute de produse unicat

În cadrul târgului, ca băuturi, se regăsesc sucuri de fructe și legume în diverse combinații (mere și cătină – 35 lei/3l; mere, morcovi și sfeclă roșie – 30 lei/3l), beri artizanale cu prețuri de 8-9 lei/sticla și nelipsita țuică în variantele sale de mere, pere, prune și caise.

La capitolul mâncăruri, avem brânzeturi, diverse uleiuri de casă (cu arome sau fără), gemuri, zacuscă, tăiței, produse de patiserie, pâine, multe dulciuri (atât ciocolată cu bucăți de fructe, cât și diverse tipuri de biscuiți, turtă dulce și deserturi) cu prețuri care încep de la 4 lei, produse din semințe dovleac, legume proaspete (cartofi, ceapă, spanac, morcovi, țelină) și chiar jumări făcute pe loc.

Nu lipsesc nici articolele de tip accesorii: genți de piele, cercei, lănțișoare, broșe, brățări, portofele, pernuțe, buchețele de lavandă, dar și pernuțe umplute cu lavandă, uleiuri esențiale, etc. Cosmeticele naturale hand-made sunt și ele prezente la stand, de la creme și balsam de buze la săpunuri aromate.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE