Home / Slider / A încălcat ordinul de protecţie împotriva tatălui său!

A încălcat ordinul de protecţie împotriva tatălui său!

Distribuie

La data de 9 martie 2018, Judecătoria Târgu-Mureş a dispus emiterea unui ordin de protecţie privind un bărbat în vârstă de 31 de ani, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de tatăl sau şi de domiciliul acestuia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, iar în data de 15 martie 2018 a intrat în locuinţa tatălui său şi l-a ameninţat pe acesta cu acte de violenţă.

“Împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.