Lt. col. Ionuţ Bitere, la comanda Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 502 Vizualizări

Lt. col. Ionuţ Bitere, la comanda Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş

Începând cu data de 11 martie 2018, pe o perioadă de maxim de şase luni, în conformitate cu un ordin al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, locotenent colonel Ionuţ Bitere a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de comandant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș.

Numirea a avut loc ca urmare a încheierii împuternicirii deținute de lt. col. Stelică Gurău, care și-a reluat funcția avută anterior, în cadrul Jandarmeriei Harghita.

Lt. col. Ionuţ Bitere s-a născut la 30 noiembrie 1976, în localitatea Piatra Neamț, este căsătorit și are doi copii. Absolvent al Liceului Militar “Constantin Brâncoveanu” Ploiești și al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, arma Jandarmi, tânărul sublocotenent și-a început cariera militară la unitatea de jandarmi din Târgu-Mureș, în august 1999. Timp de mai bine de 18 ani, lt. col. Ionuţ Bitere a fost încadrat la Jandarmeria Mureșeană, pe mai multe funcții: comandant de grupă, purtător de cuvânt, comandant de detașament și împuternicit șef seviciu. Sfârșitul anului 2017 l-a găsit pe lt. col Ionuţ Bitere în funcția de împuternicit prim adjunct al inspectorului șef, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, de unde după patru luni a revenit la Târgu-Mureș, ca împuternicit comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș.

“Colectivul de cadre militare și personal contractual al Jandarmeriei Mobile Mureș, adresează domnului lt. col. Gurău Stelică, mulțumiri pentru activitatea desfășurată la conducerea unității, iar noului comandant, lt. col. Bitere Ionuț, felicitări și mult succes, în îndeplinirea noii sale misiuni!”,a transmis cpt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE