Share

Home / Administratie / Sesiune de finanţare pentru ONG-uri

Sesiune de finanţare pentru ONG-uri

Consiliul Județean Mureș a lansat sesiunea de selecție a proiectelor privind  solicitările de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului Mureș pentru anul 2018, în domeniile: cultură, culte, sport și asistență socială.

Suma alocată pentru acest apel este 1,8 milioane lei, respectiv: cultură – 400.000 lei, culte – 500.000 de lei, sport – 300.000 lei și asistență socială – 600.000 lei pentru prima sesiune. „Documentația de solicitare a finanțării nerambursabile poate fi accesată pe www.cjmures.ro sau se poate procura de la sediul instituției. Termenul limită de depunere a solicitărilor 16 aprilie 2018, ora 16.00. Lansarea sesiunii de selecție pentru activități de tineret va avea loc după aprobarea de către Consiliul Județean Mureș a domeniilor/activităților eligibile”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Trafic cu restricții pe strada Nicolae Iorga din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș, prin Direcția Tehnică, execută în această săptămână lucrări pe strada Nicolae Iorga …

Share
Share