Share

Home / Administratie / Sesiune de finanţare pentru ONG-uri

Sesiune de finanţare pentru ONG-uri

Consiliul Județean Mureș a lansat sesiunea de selecție a proiectelor privind  solicitările de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului Mureș pentru anul 2018, în domeniile: cultură, culte, sport și asistență socială.

Suma alocată pentru acest apel este 1,8 milioane lei, respectiv: cultură – 400.000 lei, culte – 500.000 de lei, sport – 300.000 lei și asistență socială – 600.000 lei pentru prima sesiune. „Documentația de solicitare a finanțării nerambursabile poate fi accesată pe www.cjmures.ro sau se poate procura de la sediul instituției. Termenul limită de depunere a solicitărilor 16 aprilie 2018, ora 16.00. Lansarea sesiunii de selecție pentru activități de tineret va avea loc după aprobarea de către Consiliul Județean Mureș a domeniilor/activităților eligibile”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reuniune de lucru ADR Centru la Sovata

În data de 25 iunie 2019, începând cu ora 11, la Hotel Aluniș din Sovata …

Share
Share