Share

Home / Sanatate / Spital de neurologie din Germania angajează asistenţi medicali

Spital de neurologie din Germania angajează asistenţi medicali

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă zece locuri de muncă vacante în Germania ca asistent medical.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef, angajatorul este un spital de neurologie din Germania şi este reprezentat de către Agenţia Federală de Muncă din Germania – Serviciile de Plasare Internaţională Baden – Wuerttemberg, iar locurile de muncă sunt în localităţile Konstanz, Gailingen am Hochrhein, Heidelberg, Gerlingen, Allensbach.

“Salariaţii se vor ocupa de îngrijirea pacienţilor – igienă, hrănire, plimbare, administrarea medicaţiei prescrise de medic, monitorizarea tensiunii arteriale şi a glicemiei pacienţilor. Salariul este conform contractului colectiv de muncă din spital şi se comunică în timpul interviului. Angajatorul solicită de la aplicanţi calificare profesională încheiată ca asistent medical, şi cunostinţe bune de limba germană minim nivel B1”, a precizat Gheorghe Ştef.

Persoanele care doresc să aplice şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV model Europass şi o scrisoare de intenţie la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de şi buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BW-002-GES. Atât CV-ul cât şi scrisoarea de intenţie trebuie completate la calculator în limba germană. Aplicanţii vor mai depune copia paşaportului, a diplomei/ certificatului de calificare, cu traducere în limba germană şi a certificatului de atestare a nivelului de limbă germană solicitat.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.
Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Tîrgu Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este 2 aprilie 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

50 de cartușe găsite în podul unei case din Târgu Mureș

În urmă cu câteva ore, pompierii târgumureşeni au fost alertaţi privind descoperirea de muniție în …

Share
Share