Home / Cultură / Premiu de excelenţă la Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe pentru Agerpres

Premiu de excelenţă la Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe pentru Agerpres

Distribuie

Agenţia Naţională de Presă Agerpres a primit joi, 15 martie, Premiul pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea cititorilor şi a clienţilor, la Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe, la categoria Mass-Media.

„Aşa cum Agenţia Naţională de Presă Agerpres apreciază drepturile de autor, proprietatea intelectuală, ar trebui ca fiecare dintre noi să considere proprietatea intelectuală o amprentă, o amprentă care trebuie respectată şi protejată”, a spus Claudia Nicolae, director general adjunct al Agenției.

Din juriu au făcut parte: Viorel Roş, Președintele Asociaţiei Dreptul Proprietăţii Intelectuale, Flavius Baias, decan al Facultății de Drept din cadrul Universității Bucureşti, şi Mihai Acsinte, Chief Legal & Ethics Officer al Grupului Renault România.

Tot la categoria Mass-Media au mai fost premiați Societatea Română de Radiodifuziune, care împlinește anul acesta 90 de ani, cu un premiu pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea ascultătorilor, dar și Societatea Română de Televiziune pentru excelenţă în gestionarea drepturilor de autor şi pentru educarea telespectatorilor.

Gala Drepturilor de Autor şi a Drepturilor Conexe a fost organizată de Legal Magazin, iar parteneri ai evenimentului au fost Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, compania Bayer, Editura Integral și ELSA Bucureşti (The European Law Students Association).

Agerpres îşi continuă misiunea de informare publică, dezvoltându-se permanent și oferind presei din România și din străinătate posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate, respectând aceleași principii de bază ale jurnalismului ca și până acum: echidistanța și corectitudinea în abordarea subiectelor.

Despre Agerpres

Fondată în 1889, Agerpres este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile Agerpres se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

(Comunicat de presă, Agepres)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A apărut lucrarea ”Români de seamă din Viena de altădată (1683-1918)”

Distribuie Semnalăm apariția lucrării ”Români de seamă din Viena de altădată (1683-1918)”, scrisă de Preot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.