Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Măsuri pentru verificarea depozitării produselor în programul ”Laptele și cornul”

Măsuri pentru verificarea depozitării produselor în programul ”Laptele și cornul”

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că în cursul lunii februarie 2018 Direcția de Sănătate publică a Județului Mureș prin Serviciul Control în Sănătate Publică a efectuat acțiuni de control la 6 unități de învățământ preuniversitar, respectiv 6 spații de depozitare a produselor distribuite în cadrul programului guvernamental ”lapte-corn”.  În urma controalelor efectuate nu au fost semnalate deficiențe.

De asemenea, la începutul lunii februarie a fost aprobată, prin ordinul nr. 19/37/2018 al Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și agenției Naționale pentru Achiziții Publice, documentația standardizată de atribuire a contractelor/acordurilor cadru de furnizare a fructelor, legumelor, produselor lactate și produselor de panificație în cadrul Programului pentru școli al României.

Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Roman de fantezie erotică lansat la UMFST

Săptămâna trecută, marți, 8 octombrie, biblioteca Facultății de Științe și Litere din cadrul Universității de …

Share
Share