Gala Femeilor Rome, la Hotel “Black Lord” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Gala Femeilor Rome, la Hotel “Black Lord”

Asociaţia Alpha Ardeleană Proeuropa Târgu-Mureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, organizează sâmbătă, 24 martie, de la ora 17.00, la Hotelul “Black Lord” din Târgu-Mureş, “Gala Femeilor Rome”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfăşura sub deviza “Fii tu însăţi, fără prejudecăţi” şi va premia femei din judeţul Mureş care au contribuit la rezolvarea unor aspecte vizând problematica romă – femei model, care, prin activitatea lor, luptă pentru schimbarea stereotipiilor, atât în rândul comunităţii rome, cât şi al celei nerome.

“Gala Femeilor Rome” a fost lansată în anul 2011 în România sub sloganul “Priveşte-mă aşa cum sunt!” şi s-a desfăşurat la Bucureşti. La ediţia din anul 2014, doamna Rodica Gyulai, preşedintele Asociaţiei Alpha Ardeleană Proeuropa Târgu-Mureş, a fost o laureată a Galei, primind Premiul I la secţiunea “Educaţie şi mediere şcolară”. În judeţul Mureş, “Gala Femeilor Rome” se află la prima ediţie, dorind să devină o tradiţie în peisajul târgumureşean, de celebrare a Femeii. Scopul evenimentului este acela de a creşte vizibilitatea femeilor rome în spaţiul public”, se menţionează într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE