Home / Recomadări zi de zi / Concurs inedit pentru prietenii berzelor din Dumbrăvioara

Concurs inedit pentru prietenii berzelor din Dumbrăvioara

Asociaţia pentru Protecţia Păsărilor şi a Naturii “Grupul Milvus” din Târgu-Mureş a anunţat miercuri, 21 martie, că a pornit camera video din primul cuib de barză care a fost monitorizat online în România, care este amplasat la Dumbrăvioara, şi a lansat un concurs pentru cei care vor trimite cel mai rapid un print screen cu primele berze care vor vizita acel cuib, informează www.agerpres.ro.

“În fiecare an organizăm un concurs pentru cei care observă primii reîntoarcerea primei berze. Aceştia trebuie să ne trimită un print screen cu ora, minutul şi secunda. Avem 5 premii pentru cei care vor vedea prima barză sosind în cuibul nostru. Anul trecut în acest cuib a venit o barză inelată, dar care a plecat şi a cuibărit apoi la Glodeni, în apropiere. Berzele adulte care cuibăresc aici se pot reîntoarce, dar dacă cuibul e ocupat, aleg alt cuib. La Dumbrăvioara avem 14 cuiburi, din care 12 sunt locuite”, a declarat preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Păsărilor şi a Naturii “Grupul Milvus”, Tamas Papp.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eveniment caritabil pentru orga bisericii evanghelice din Ideciu De Jos

Înainte de a intra în Ideciu de Jos, localitate aflată în imediata apropiere a municipiului …