Home / Business / Sesiuni de informare despre cursul “Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal”

Sesiuni de informare despre cursul “Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal”

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș, în calitate de furnizor de formare profesională, anunţăcă se fac demersurile necesare în vederea autorizării cursului “Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal” (COR 242231).

“În conformitate cu corespondența recentă cu autoritățile competente, pentru codul COR -242231 nu este finalizat un standard ocupațional aferent, iar autorizarea acestui curs este posibilă doar după avizarea standardului. Având în vedere noul Regulament UE 2016/679 și implicațiile acestuia pentru organizație – GDPR – Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale, precum și faptul că prevederile acestuia trebuie aplicate și respectate începând cu data de 25 mai 2018, Camera de Comerț și Industrie a Judetului Mureș organizează patru sesiuni de informare pe aceasta temă, în data de: 18 aprilie 2018, 19 aprilie 2018, 15 mai 2018, 16 mai 2018”, se menţionează într-un comunicat remis de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş.

O sesiune de informare are durata de 4 ore cu tariful de 200 lei/persoană. Participanții la sesiunile de informare vor primi o Diplomă eliberată de Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș și vor beneficia de reducere de 200 de lei înscrierea la viitorul curs autorizat.

Informații şi înscrieri, sunt disponibile de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Mureș din Târgu-Mureș, strada Primăriei nr. 1, sau la numerele de telefon 0265-269.218, fax: 0265-269.219, e-mail: cursuri@cciams.ro, office@cciams.ro.

Cursul se adresează autorităților, instituțiilor publice, întreprinderilor, băncilor, spitalelor, clinicilor private, farmaciilor, magazinelor online, firmelor de securitate, entităților care, în calitate de operator, sau persoană împuternicită de operator, prelucrează, în derularea activității curente, date cu caracter personal.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sylevy, “acuzată” că a umflat din pix cantitățile de gunoi depuse la Sânpaul

Criza gunoiului, o soap-opera puturoasă de Târgu Mureș Marțea trecută, în jur de ora 20.00, …