8+1 lucruri bine de știut înainte să cumperi de la Brutăria Kovács Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2402 Vizualizări

8+1 lucruri bine de știut înainte să cumperi de la Brutăria Kovács

Mii de oameni vizitează zilnic magazinele Brutăriei Kovács, dar nu este sigur că știu aceste lucruri despre magazine și despre produsele brutăriei. Copii, elevi, studenți, mame și gospodine, tați și bunici, e bine să știți care sunt cele 9 informații importante despre Brutăria Kovács.

  1. Brutăria Kovács utilizează ingrediente 100% naturale, selectate cu grijă și atenție, cu dorința de a oferi clienților un produs sănătos și de maximă calitate.
  2. Baza pâinii este oferită de maia naturală a la Kovács. Nu folosim chimicale.
  3. Lucrăm pe baza rețetelor tradiționale, folosite zi de zi, din 1932, dar adaptate și tehnologiei moderne.
  4. Produsele nu sunt congelate. În fiecare dimineață alimentăm magazinele cu pâine și patiserie proaspătă. Produsele de a doua zi sunt vândute la categoria a II-a, la jumătate de preț.
  5. Brutăria Kovács deține o gamă largă de produse pentru orice gust și poftă. De la pâinea tradițională, până la pâinea neagră și la alte specialități de pâine, patiserie dulce și sărată și produse preambalate pentru orice eveniment, respectiv sărbătoare.
  6. Deținem produse de post și o gamă variată de produse bisericești. Produsele bisericești se fac la comandă și se ridică din cel mai apropiat magazin lângă dumneavoastră.
  7. Treptat, dotăm magazinele cu aparate de cafea de ultima oră, pentru a servi o cafea Lavazza cu capsule, destinată consumului în regim Coffee to Go. În 20 Martie am lansat o gamă variată de sandwichuri, salate și vrap*, cu gusturi noi, în exclusivitate pe piața locală. Aici găsiți, de exemplu, sandwich cu șuncă de pui și mandarine. În câteva zile lansăm un hod dog special a la Kovács*.
  8. Avem pâine fără gluten, fără lactoză și fără zahăr și în curând vom dezvolta noi produse fără gluten.

+1: Brutăria Kovács este o firma deținută și administrată de a patra generație din familia din care provine numele. A fost fondată de maistrul burtar Kovács György în anul 1932. „Viața noastră era și este brutăria, și dacă cineva simte așa ceva își face treaba cu dragoste, inimă și suflet. Acest entuziasm ne conduce și astăzi și continuăm să-l împărtășim cu brutarii noștri, cei care fac munca de zi cu zi, cu profesionalism și dăruire. Suntem convinși că prin produsele Brutăriei Kovács și prin exemplul nostru personal putem să facem și noi ceva pentru a stimula mai mulți oameni să aleagă alimente de calitate”, a afirmat Kovács Béla, directorul și proprietarul brutăriei.

*Aceste produse se găsesc deocamdată în magazinul nou în piața Diamant (strada Cutezanței nr. 13), dar vor fi extinse pe toate rețea de magazine.

De ce din ingrediente 100% naturale?

“Devii ceea ce mănânci!” Noi credem că alimentația noastră afectează calitatea vieții noastre. Dacă trăim mai sănătos, vom fi mai fericiți. Scopul nostru este de a oferi o sursă delicioasă și sănătoasă de hrană, zi de zi.

Respectând valorile afirmate în misiunea brutăriei, noi oferim numai produse din ingrediente 100% naturale, de calitate. Viața e atât de scurtă, încât merită să mâncăm alimente de bază 100% naturale și de calitate. Noi ținem cont de nevoile cumpărătorilor, ceea ce ne ghidează  dorința de a-i răsplăti cu stima fată de munca noastră, de produsul nostru. O pâine bună înseamnă începutul unei zile de succes cu bucurie și sănătate.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE