EXCLUSIV! Anunţul făcut de DNA despre percheziţia de la Primăria Târgu-Mureş. Purtătorul de cuvânt al Primăriei: „Am pus la dispoziţie documentele solicitate” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3673 Vizualizări

EXCLUSIV! Anunţul făcut de DNA despre percheziţia de la Primăria Târgu-Mureş. Purtătorul de cuvânt al Primăriei: „Am pus la dispoziţie documentele solicitate”

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) însoţiţi de jandarmi au efectuat luni, 26 martie, şase percheziţii dintre care una la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş. Potrivit Agerpres, care citează surse din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, pe lângă Serviciul Economic al Primăriei, pe partea de achiziţii, şi societatea de transport local ar mai fi vizată şi Administraţia Domeniului Public.

DNA: „Suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni”

La solicitarea cotidianului Zi de Zi, Biroul de informare şi relaţii publice al DNA a precizat că „procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Târgu-Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, săvârşite în perioada 2013 până în prezent.”

„În cursul zilei de 26 martie 2018, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate șase percheziții domiciliare în municipiul Târgu-Mureș, între care o instituție publică. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul remis de DNA.

Cosmin Blaga: „Am pus la dispoziţie documentele solicitate”

Informaţia a fost confirmată şi de Cosmin Blaga, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

“E o acţiune a DNA, confirm faptul că s-au solicitat acte, dar nu ştiu ce temă au. Acţiunea DNA a fost fără reţineri şi fără mascaţi, noi am pus la dispoziţie documentele solicitate, iar activitatea din cadrul Primăriei nu a fost periclitată”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Cosmin Blaga.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE