EXCLUSIV! Deputatul Doru Oprişcan explică motivul demisiei din PNL Mureş. “Se vorbeşte de foşti PNL-işti, de foşti PDL-işi şi se acţionează ca atare…” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1885 Vizualizări

EXCLUSIV! Deputatul Doru Oprişcan explică motivul demisiei din PNL Mureş. “Se vorbeşte de foşti PNL-işti, de foşti PDL-işi şi se acţionează ca atare…”

Biroul de presă al Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş a anunţat luni, 26 martie, prin intermediul unui comunicat, demisia din partid a deputatului Doru Oprişcan.

Demisia, digerată greu de PNL

Potrivit comunicatului, scris pe un ton extrem de dur la adresa deputatului Doru Oprişcan, demisia a fost depusă la ora 11.05, la sediul PNL din Piaţa Trandafirilor nr. 5 Târgu-Mureş, şi nu a fost motivată în niciun fel.

“PNL Mureș regretă modalitatea prin care numitul Oprișcan Mihai Doru abandonează organizația noastră, având în vedere că demisia sa nu a fost motivată în niciun fel. Considerăm că felul în care deputatul Oprișcan Mihai Doru a decis să părăsească Partidul Național Liberal este manifestarea disprețului la adresa celor 25.284 de mureșeni care, în decembrie 2016, au acordat votul Partidului Național Liberal, pe listele pentru Camera Deputaților. Sperăm ca fostul nostru coleg, în calitatea sa de deputat, să nu migreze la un alt partid. În caz contrar, alături de disprețul la adresa celor 25.284 de mureșeni se va adăuga și jignirea profundă a acestora”, au transmis reprezentanţii PNL Mureş.

Oprişcan, nemulţumit de atmosfera din PNL

Contactat de cotidianul Zi de Zi, deputatul Doru Oprişcan a confirmat că şi-a înaintat demisia din PNL, gest despre care a afirmat că îşi are motivaţia în atmosfera din cadrul filialei Mureş, respectiv rivalitatea dintre tabăra vechiului PNL şi cea a ex-PDL.

“Mi-am depus demisia la partid, ea nu trebuie aprobată, ci pur şi simplu se ia act de această decizie. Ca motivaţie, pot aminti atmosfera de la Mureş, faptul că se vorbeşte de foşti PNL-işti, de foşti PDL-işi şi se acţionează ca atare, după părerea mea această luptă continuă între “foşti din ceilalţi” şi “foşti din ceilalţi” nu are cum să ducă la un partid unit, puternic, care să poată însemna o alternativă la guvernare mâine”, a declarat deputatul Doru Oprişcan.

Întrebat dacă va trece la un alt partid politic, deputatul Doru Oprişcan a răspuns: “Deocamdată nu ştiu nimic, nu m-am hotărât, deocamdată sunt independent. Cât voi sta aşa, nu ştiu”…

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE