FOTOGALERIE: Showroom Trilak inaugurat în Târgu-Mureș. Materiale și soluții premium! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2002 Vizualizări

FOTOGALERIE: Showroom Trilak inaugurat în Târgu-Mureș. Materiale și soluții premium!

Showroom-ul Trilak a adunat experiența și profesionalismul de 111 ani de activitate împreună cu produsele fabricii de vopsele și mărcii lider de piață PPG, renumite pentru calitate. Cu ce se deosebește acest showroom de un magazin obișnuit de vopsele? Odată ajunși aici, găsiți tot ce aveți nevoie într-un singur loc: de la vopsele pentru interior și exterior, tencuieli decorative, emailuri și vopsele lazur, până la accesorii și echipamente. Indiferent că vă doriți un perete blackboard, cu patină mată sau grundul este uzat și necesită renovare, posibilitățile sunt aproape nelimitate.

Showroom-ul și-a deschis oficial ușile luni, 26 martie, la Târgu-Mureș, pe strada Depozitelor nr. 45-47, în cadrul unui eveniment festiv de prezentare, cu începere la ora 11:00.

Clienții au putut verifica oferta bogată a unității comerciale, au putut interacționa cu reprezentanții și, bineînțeles, au putut obține toate informațiile necesare din partea unui personal calificat și foarte pasionat. Nu au lipsit nici gustările speciale și cafeaua, apa sau un pahar de șampanie pentru a marca un moment memorabil.

„Este primul concept Trilak pe care îl implementăm împreună cu partenerul nostru, Societatea PPG. Compania noastră, Profelis, acționează pe piața materialelor de construcții și finisaje în zona de business to business, adică antreprenor, constructor și revânzător de produse, zona de distribuție. În acest sens, baza noastră de clienți fiind partea de meșteri și constructori, am considerat că oferirea unei game completă de soluții în zona aceasta de tencuieli, vopsele și lacuri este binevenită. Acționăm pe piață în principal prin agenții noștri, care oferă consultanță în permanență. Pe lângă consultanță, încercăm să devenim un jucător specializat în zona de vopsele, să ne ducem în zona de oferire de soluții de amenajare adaptate pentru fiecare client în parte. Noi acționăm în principal în zona Ardealului, avem în plan implementarea acestui gen de showroom specializat pentru vopsele și în zona Brașovului, și în zona Râmnicu Vâlcea, și în Cluj, ceea ce va urma în a doua parte a anului. Ne dorim să devenim în aceste zone o alternativă pentru soluțiile de amenajare interioară pe partea de vopsele și tencuieli“ a declarat Mircea Stoia (Manager achiziții finisaje și vopsele).

Clienții vor beneficia de 10% reducere până la sfârșitul lunii mai

Csordás Tamás (Manager marketing PPG Trilak) a vorbit despre inaugurarea unității comerciale din strada Depozitelor și despre bogata ofertă a acesteia: „Astăzi se deschide primul studio Trilak, un concept care funcționează foarte bine atât în Ungaria, cât și în alte țări unde este prezentă Societatea PPG, precum Cehia, Slovacia și Polonia, unde PPG este și lider de piață. Noi, prin parteneriatul cu Profelis din Târgu-Mureș, putem să deschidem un astfel de studio. Acest concept înseamnă vânzare consultativă a produselor Trilak prin mostre de culori, atât aplicate, cât și pereți, dar și demonstrate printr-un program de simulare. Astfel, clientul vine cu un stick pe care are o poză a camerei pe care intenționează să o vopsească, iar simulatorul îi redă pe un monitor mare varianta finală a imaginii, colorată cu produsele pe care le avem în ofertă. Toate produsele din oferta noastră sunt prezente la raft. În afară de vopsele lavabile, emailuri, lazuri și tencuieli decorative, mai sunt și alte produse prezente din gama Trilak, care sunt mai speciale, precum vopsele tip spray sau lazură care conține și protector de lemn, nu numai lac.“

Programul de funcționare este de luni până vineri între orele 8:00 – 17:00.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE