Şoferi băuţi la volan Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 327 Vizualizări

Şoferi băuţi la volan

Doi conducători auto au fost prinşi, în acest sfârşit de săptămână, pe drumuri publice din judeţul Mureş, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Redăm, în rândurile de mai jos, un comunicat remis luni, 26 martie, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş:

#La data de 24 martie a.c., la ora 17.00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe strada Fântânii din localitatea Sîngeorgiu de Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 25 martie a.c., la ora 4.48, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Sighişoara au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din localitate, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE