Home / Sport / Sprijin pentru sport promis de edilul Ungheniului, Victor Prodan

Sprijin pentru sport promis de edilul Ungheniului, Victor Prodan

Momentul acțiunii Caravanei „Azi sunt profu’ tău de sport” a ajuns și la Ungheni. Câteva sute de copii din mai multe clase a școlii gimnaziale „Emil Drăgan” din Ungheni au creat o atmosferă entuziasmantă. Invitatul special al acestei acțiuni a fost campionul mondial la Kempo Traian Rus, prezent pentru a doua oară la aceste acțiuni inițiate de către Asociația Junior Sport cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și a mai multor consilii locale de pe raza județului. Alături de directorul școlii, Bianca Minodora Teth a fost prezent și primarul orașului mureșean Victor Prodan, care și-a exprimat întreg sprijinul pentru a susține sportul în localitate, dar a și anunțat oficial faptul că în acest an, lui Traian Rus, originar din Ungheni, îi va fi oferit titlul de „Cetățean de Onoare” al orașului. Acesta, împreună cu câțiva elevi ai săi de la clubul pe care îl conduce, Rei Fight Club, au oferit câteva demonstrații mult gustate de către întreaga asistență.

Primarul și directoarea, cu mănuși, fazele mult gustateDupă mișcările de încălzie, doar era ora de sport, au urmat demonstrații oferite de sportivii clubului, după care în „ring” au fost invitați rând pe rând inclusiv edilul orașului, dar și doamna directoare. Bineînțeles, „profu’” Traian Rus nu s-a manifestat cu loviturile care i-au adus laurii în competițiile internaționale, a abordat mai degrabă stilul defensiv și a încheiat, spre deliciul tuturor, cu scoaterea pe umeri a doameni directoare. După un scurt „duel amical” între un campion la Kempo și un fost campion la lupte libere, Alin Romulus Păcurar, prezent ca de fiecare dată la aceste acțiuni, la fel ca și în alte acțiuni asemănătoare, la final și-au pus mănușile și mai mulți dintre elevii școlii, fete și băieți. Evenimentul s-a încheiat cu oferirea revistei Junior Sport Mureș la peste 400 de elevi ai școlii din Ungheni. Bineînțeles, revistele au fost oferite cu autografele lui Traian Rus pe pagina sa, precum și de către primarul Victor Prodan, pe pagina dedicată orașului Ungheni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mureșenii stau acasă: Laura Bucur face zumba în living room

Cotidianul Zi de Zi lansează o provocare, sperăm atractivă și plăcută, pentru locuitorii județului Mureș …