Hoţ prins de jandarmi, după o urmărire în miez de noapte Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 524 Vizualizări

Hoţ prins de jandarmi, după o urmărire în miez de noapte

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost prins de un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, după ce a forțat lacătele mai multor garaje de pe o strada din municipiul Târgu-Mureș.

Potrivit informaţiilor furnizate de cpt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I Târgu-Mureş”, în data de 27 martie în jurul orei 3.00, pe timpul executării serviciului, jandarmii au fost sesizați de către dispecerul 112, cu privire la faptul că pe strada Transilvaniei, două persoane forțează lacătele garajelor.

„La sosirea echipajul de jandarmi, cei doi au luat-o la fugă printre blocuri. S-a procedat la urmărirea lor înspre Calea Sighișoarei, unde unul dintre tineri a fost prins și încătușat. Conform procedurii, s-a trecut la identificarea bărbatului, în persoana lui A.S. în vârstă de 19 ani, din satul Drojdii, județul Mureș. Referitor la persoana care îl însoțea, suspectul l-a indicat pe numitul G.I. care ar fi fost cel care a forțat încuietoarea garajului, de unde a luat trusa metalică, în timp ce el trebuia „să stea de șase”. La solicitarea oamenilor legii, tânărul a indicat locul unde a fost abandonată trusa, aceasta fiind recuperată și returnată proprietarului”, a precizat cpt. Adina Chiş.

Suspectul și actele de sesizare cu privire la suspiciunea de comitere a faptei de furt calificat conform articolului 228, alineatul 1 din Codul Penal au fost predate organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE