Home / Slider / Desființarea ASA a adus „teama” de Ladies la feminin

Desființarea ASA a adus „teama” de Ladies la feminin

Distribuie

Desființată în urma problemelor financiare ale echipei masculine de fotbal ASA Târgu-Mureș, cea feminină a fost nevoită la rândul ei să părăsească Liga I după disputarea turului. Aflată pe locul 5 din 10 echipe doar din cauză că a rămas fără jucătoarele importante în lot, cele rămase au putut să se transfere libere de contract la echipa din liga secundă, Ladies Târgu-Mureș. Aceasta ocupă ultimul loc în seria 2, fără să fi obținut vreun punct. Returul ligii secunde se reia la sfârșitul acestei săptămâni și echipa târgumureșeană, întărită cu jucătoarele rămase după desființata ASA, printre care și componente ale selecționatelor României de senioare sau junioare urma să susțină partida din prima etapă a returului pe teren propriu cu Olimpic Star Cluj. Echipa clujeană, aflată pe locul 5, cu 3 victorii și 4 înfrângeri, a solicitat amânarea partidei, invocând sărbătorile pascale și a refuzat disputarea întâlnirii în ziua de vineri. Jocurile echipei Ladies se disputau până în prezent pe terenul bazei sportive Dornan din localitatea Adrianu Mare din apropierea orașului Miercurea Nirajului, dar odată cu „fuziunea” cu fosta ASA și preluarea echipei de antrenorul Seches Carol, aceasta va juca pe terenurile stadionului Trans-Sil.

Asalt anunțat pentru retur

Deși aflată pe ultima poziție, echipa târgumureșeană vizează șapte victorii în retur, care le-ar urca evident de pe această poziție, având în fața lor echipe cu 4, 5, sau doar 9 puncte. Jocul cu echipa din Cluj se va disputa probabil spre la jumătatea lunii aprilie, dar în a doua etapă din retur, mureșencele vor avea un test important în 15 aprilie, când vor evolua pe terenul echipei Piros Security Arad, candidată la promovare, cu cinci victorii și două înfrângeri. Lider neînvins în serie este Independența Baia Mare, pe care Ladies o va întâlni pe teren propriu în etapa a IV, programată în 29 aprilie. Așadar, echipa care s-a aflat mereu în lupta pentru titlu în ultimii ani, reușit chiar în urmă cu opt ani, cu două Cupe ale României cucerite în această perioadă și cu toate finalele disputate până în urmă cu doi ani și-a mutat sediul la clubul mai „feminin”, și ca denumire, cu un lot în care evoluează mureșence care fac acest efort doar din pasiune, la fel ca și antrenorul lor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

2 comentarii

  1. Buna….oare ASA FEMININ a fuzionat cu LADIES și joacă pe data de 01.04 cu Olimpic Star Cluj …sau s a anulat meciul

    • La asta s-a răspuns. Nu e vorba de fuziune. Fetele rămase la ASA au devenit libere de contract și au trecut la Ladies. Meciul cu Olimpic Star a fost amânat pentru luna mai, la cererea clujencelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.