Home / Slider / Veteran de război sărbătorit la împlinirea a 95 de ani!

Veteran de război sărbătorit la împlinirea a 95 de ani!

Distribuie

Veteranul de război, colonel în retragere Ştefan V. Ioan, care a împlinit  venerabila vârstă de 95 de ani, a fost sărbătorit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş şi Garnizoana Militară Târgu-Mureş, la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureş.

Emoţii şi respect

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, veteranul de război a fost înaintat în gradul de colonel în retragere şi i-a fost oferită Diploma de Onoare, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru actele de eroism, fără de care Statul Român modern nu ar fi existat, alături de un cadou simbolic.

„Am ascultat cu emoţie amintirile pe care le-a depănat în prezenţa noastră şi l-am admirat pentru curajul cu care a reuşit să treacă peste greutăţile pe care le-a întâmpinat. A fost un moment emoţionant şi pe această cale, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi militarii din cadrul Garnizoanei Târgu-Mureş doresc să-i aducă sincere mulţumiri pentru eforturile şi sacrificiile pe care le-a depus de-a lungul timpului, îi dorim multă sănătate, alături de un sincer „La mulţi ani!”. Să ne amintim şi să nu uităm nici o clipă că flacăra nestinsă a bucuriei se află în gesturi simple, omeneşti, în generozitate nedisimulată, în fapte creştineşti”, au transmis reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

„Glorie Eroilor Mureşeni”

Activitatea face parte din proiectul „Glorie Eroilor Mureşeni – 2018”, care se desfăşoară în perioada 23 martie – 7 decembrie 2018, cu sprijinul nemijlocit al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, al Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor şi al instituţiilor din cadrul Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională reprezentate la nivelul judeţului Mureş.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.