Veteran de război sărbătorit la împlinirea a 95 de ani! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 570 Vizualizări

Veteran de război sărbătorit la împlinirea a 95 de ani!

Veteranul de război, colonel în retragere Ştefan V. Ioan, care a împlinit  venerabila vârstă de 95 de ani, a fost sărbătorit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş şi Garnizoana Militară Târgu-Mureş, la Căminul pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureş.

Emoţii şi respect

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, veteranul de război a fost înaintat în gradul de colonel în retragere şi i-a fost oferită Diploma de Onoare, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru actele de eroism, fără de care Statul Român modern nu ar fi existat, alături de un cadou simbolic.

„Am ascultat cu emoţie amintirile pe care le-a depănat în prezenţa noastră şi l-am admirat pentru curajul cu care a reuşit să treacă peste greutăţile pe care le-a întâmpinat. A fost un moment emoţionant şi pe această cale, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi militarii din cadrul Garnizoanei Târgu-Mureş doresc să-i aducă sincere mulţumiri pentru eforturile şi sacrificiile pe care le-a depus de-a lungul timpului, îi dorim multă sănătate, alături de un sincer „La mulţi ani!”. Să ne amintim şi să nu uităm nici o clipă că flacăra nestinsă a bucuriei se află în gesturi simple, omeneşti, în generozitate nedisimulată, în fapte creştineşti”, au transmis reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

„Glorie Eroilor Mureşeni”

Activitatea face parte din proiectul „Glorie Eroilor Mureşeni – 2018”, care se desfăşoară în perioada 23 martie – 7 decembrie 2018, cu sprijinul nemijlocit al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, al Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor şi al instituţiilor din cadrul Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională reprezentate la nivelul judeţului Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE