Share

Home / Administratie / 100.000 de lei din bugetul Consiliului Judeţean Mureş, pentru proiecte dedicate tineretului

100.000 de lei din bugetul Consiliului Judeţean Mureş, pentru proiecte dedicate tineretului

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 29 martie, activităţile care în anul 2018 vor fi finanţate cu suma totală de 100.000 lei din Fondul de Tineret.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, în conformitate cu prevederile articolului 28 din Legea nr. 350/2006, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr.15/2018 privind aprobarea bugetului general al Județului Mureș pentru anul 2018 și stabilirea unor măsuri bugetare, autoritatea publică judeţeană a constituit Fondul de Tineret în cuantum de 100.000 lei pentru finanţarea activităţilor de tineret a organizaţiilor neguvernamentale de tineret şi pentru tineret precum şi a unor activităţi de tineret de interes local.

„În considerarea prevederilor articolului 10, coroborate cu cele ale articolului 28 din Legea tinerilor 350/2006, cu modificările şi completările ulterioare, activitățile care pot fi finanțate din Fondul pentru tineret în anul 2018 au fost stabilite în urma consultării din data de 7 martie 2018, a organizaţiilor neguvernamentale de tineret şi pentru tineret din județul Mureș cu privire la acest aspect”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Lista activităţilor propuse pentru a fi finanţate din Fondul pentru Tineret în anul 2018 poate fi vizualizată AICI:

Activitati propuse pentru a fi finantate din Fondul pentru Tineret in anul 2018

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Motive să-ți promovezi afacerea pe www.zi-de-zi.ro, începând chiar de azi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share