Share

Home / Business / Buget aprobat pentru SC Parc Industrial SA Mureş

Buget aprobat pentru SC Parc Industrial SA Mureş

Bugetul de venituri şi cheltuieli al SC Parc Industrial Mureş SA pe anul 2018 a fost aprobat joi, 29 martie, într-o şedinţă de lucru a Consiliului Judeţean Mureş.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, în cadrul activității curente, se propun venituri în valoare de 1.812.000 lei, fiind previzionată o creștere cu peste 20% față de media ultimilor ani, 2014-2016.

„Anul 2017 nu este luat în calcul, întrucât este un an atipic fiind înregistrate venituri în plus cu 1.764.000 lei, prin punerea în aplicare a unor Decizii ale Camerei de Conturi, venituri ce prezintă risc de neîncasare”, a menţionat Péter Ferenc.

În ceea ce priveşte cheltuielile propuse, acestea au valoarea totală de 1.799.000 lei şi sunt în întregime acoperite din veniturile estimate, previzionându-se cheltuieli la 1.000 lei venituri la nivelul de 993.000 lei și un profit de 13.000 lei.

„Deși se estimează realizarea de profit în anul 2018, situația financiară a societății rămâne una dificilă, până la soluționarea litigiilor deschise în urma facturării de venituri determinate cu ocazia verificărilor Camerei de Conturi Mureș. La activitatea de investiții societatea propune alocarea în 2018 a sumei de 160.000 lei, în întregime din fonduri proprii – amortizare, care urmează a fi utilizată pentru dotări specifice și modernizarea infrastructurii, căi de acces și utilități”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Motive să-ți promovezi afacerea pe www.zi-de-zi.ro, începând chiar de azi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share