Home / Sport / Popicarele au pornit spre Final Fourul Ligii Campionilor

Popicarele au pornit spre Final Fourul Ligii Campionilor

Distribuie

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a pornit joi la drum spre Germania, unde vor susține partidele din cadrul turneului final Final Four al Ligii Campionilor. Echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au ajuns la această fază a competiției după ce în toamnă au ocupat locul 2 la Cupa Europei și au trecut apoi de „sferturi” cu o dublă victorie în fața formației sârbe KK Kristal Zrenjanin. Multiplele campioane ale României au cucerit în weekendul trecut o nouă ediție a Cupei României, disputată pe arena din Cluj cu un rezultat de excepție (3575 p.d.) și au pornit încrezătoare spre Bamberg, cu același lot care a triumfat la Cluj. Cele opt componente deplasate spre Germania sunt: Méhész Anita, Doina Baciu, Duka Tilda, Adela Ban, Gyéresi Anna, Alexandrina Bornert, Alina Suciu și Maria Ciobanu (ordinea este cea a rezultatelor obținute la finala Cupei României). Mureșencele vor întâlni în prima zi, cea a semifinalelor, sâmbătă, 31 martie, de la ora 13.00, formația cehă Slovan Rosice, după partida din prima semifinală, în care echipa gazdă SKC Victoria 1947 Bamberg o va întâlni pe Kegljaski Klub Celje din Slovenia. Duminică, 1 aprilie, se vor disputa finalele competiției. De la ora 9.00 se vor confrunta pentru medalia de bronz învinsele primei zile, iar de la ora 12.00 (ora României) va avea loc finala mare a competiției.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.