Tineri din Valea Rece, prinşi cu un covor furat Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 659 Vizualizări

Tineri din Valea Rece, prinşi cu un covor furat

Jandarmii mureșeni au recuperat covorul unui târgumureșean, imediat după ce acesta îi fusese luat, din spatele blocului.

Joi, 29 martie în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș  în timp ce se aflau în patrulare, au observat doi tineri care fugeau cu un covor în spate, pe strada Transilvaniei, înspre Valea Rece.

Oamenii legii s-au autosesizat, au pornit în urma lor și în foarte scurt timp au reușit să-i oprească. Conform procedurilor în vigoare, jandarmii s-au legitimat și întrebându-i pe tineri de ce fug și de unde au covorul, au aflat că acesta  fusese luat de pe un bătător de covoare, aflat pe strada Transilvaniei, cu scopul de a-l vinde. Conform relatării persoanei vătămate, un târgumureșean de 58 de ani, la data și ora menționate, după ce și-a curățat covorul, l-a lăsat întins pe bătător și a mers în pivniță, iar când s-a întors nu l-a mai găsit. A fost direcționat de un vecin, martor al faptei și când a ajuns pe podul de pe Calea Sighișoarei a observat jandarmii cu făptașii și covorul”, a precizat cpt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Urmare a identificării celor doi tineri, s-a stabilit că aceștia sunt minori, de sex masculin, în vârstă de 17, respectiv 15 ani, ambii având domiciliul în Târgu-Mureș, strada Valea Rece.

„Suspecții au fost conduși la sediul Poliției Târgu-Mureș, iar actele de sesizare cu privire la suspiciunea de comitere a faptei de furt conform articolului 228, alineatul 1, Cod Penal au fost predate organelor de poliție, pentru continuarea cercetărilor”, a menţionat cpt. Adina Chiş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE