Share

Home / Business / Trasee noi de transport public de persoane, aprobate de Consiliul Judeţean Mureş

Trasee noi de transport public de persoane, aprobate de Consiliul Judeţean Mureş

Două trasee nou-înfiinţate, cuprinse în Programul judeţean de transport rutier public de persoane prin curse regulate, pentru perioada 2014-2019, au fost aprobate joi, 29 martie, cu ocazia unei şedinţe de lucru a Consiliului Judeţean Mureş.

Pe baza rezultatelor şedinţei de atribuire electronică din data de 19 februarie 2018 comunicate de Agenţia pentru Agenda Digitală a României, comisia paritară întrunită în data de 19 februarie 2018 a propus spre aprobare Consiliului Judeţean Mureş atribuirea licenţelor de traseu aferente următoarelor trasee: Târgu-Mureş – Corunca/Vaţman (10 kilometri, SC Trans Megic SRL) şi Târnăveni – Dâmbău (7 kilometri, SC Tar SA).

„Potrivit prevederilor legale referitoare la atribuirea licenţelor de traseu pentru traseele cuprinse în programele judeţene de transport, comisiile paritare formulează propuneri de atribuire pe baza rezultatelor şedinţelor de atribuire electronică iar consiliile judeţene, potrivit articolului 17, alineatul 1, litera p, din Legea 92/2007, aprobă atribuirea licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate sau a transportului public de persoane prin curse regulate speciale, după caz”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încercați gratuit echipament foto de top în cadrul Caravanei HubPhoto

Caravana HubPhoto ajunge luni, 24 iunie, la Târgu Mureș. Dacă sunteți pasionați de fotografie, ilustrație, …

Share
Share