Home / Administratie / Luni, 2 aprilie, termenul scadent la plata taxelor şi impozitelor locale

Luni, 2 aprilie, termenul scadent la plata taxelor şi impozitelor locale

Primăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoştinţa contribuabililor, persoane fizice şi juridice următoarele:

Având în vedere faptul că termenul scadent de plată, 31 martie 2018, cade într-o zi nelucrătoare, termenul se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează. Astfel, luni, 2 aprilie 2018, este ultima zi în care târgumureșenii mai pot beneficia de bonificația de 10%, în cazul plății integrale a impozitelor locale. După această dată, se calculează majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracțiune de lună.

Reamintim de asemenea faptul că, rapoartele de evaluare a clădirilor, se depun până luni, 2 aprilie 2018, inclusiv.

Impozitele şi taxele locale se pot achita în numerar și cu cardul la ghişeele din cadrul Primăriei Târgu-Mureş, iar în cazul persoanelor fizice și la biroul de colectare din cartierul Tudor, respectiv  prin metoda de plată electronică “ghiseul.ro”. Persoanele juridice au posibilitatea consultării obligaţiilor de plată înregistrate în evidența fiscală precum și a plății electronice prin intermediul cardului bancar, prin accesarea de pe site-ul instituţiei noastre www.tirgumures.ro a aplicației Globalpay, în baza solicitării prealabile a unei parole de acces. Toate formularele fiscale privind impozitele și taxele locale, actele necesare, precum și conturile IBAN corespunzătoare obligațiilor de plată, se regăsesc pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, secțiunea Taxe și impozite.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Lucrările la A3 Târgu Mureș – Ungheni, aproape finalizate!

Cunoscutul internaut mureșean Kodok Márton, a cărui pasiune pentru infrastructură este cunoscută, recunoscută și apreciată …