Share

Home / Administratie / Când va fi deschisă pasarela din Livezeni

Când va fi deschisă pasarela din Livezeni

Primarul comunei Livezeni, ing. Bányai István, a făcut public, pe reţeaua de socializare Facebook, o adresă primită de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, pe tema deschiderii circulaţiei de sub pasarela construită pe raza localităţii Livezeni, ca parte componentă a viitoarei Centuri de ocolire a municipiului Târgu-Mureş, proiect aflat în prezent în stare de conservare.

„Inginerul a transmis antreprenorului instrucţiuni pentru punerea în siguranţă a traficului în zona pasajelor de la kilometrul 2+415 şi kilometrul 9+602 aferente variantei ocolitoare. Astfel, estimăm că deschiderea traficului va fi în primăvara anului 2018”, a precizat ing. Ştefan Ioniţă, director general al CNAIR.

Referindu-se la reparaţiile necesare pentru devierea traseului, directorul general al CNAIR a menţionat că, cităm, „conform contractului de lucrări, această obligaţie intră în sarcina antreprenorului.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect al Arhiepiscopiei Sibiu: 21 de întreprinderi sociale vor primi subvenții de până la 100.000 de euro fiecare din fonduri europene nerambursabile

  26 februarie 2020   Dezvoltarea antreprenoriatului social din Regiunea Centru, prin înfiinţarea și dezvoltarea …

Share
Share